WeTransfer

Mizzle Media beschikt over een eigen WeTransfer kanaal.

Met WeTransfer wordt het makkelijk om één of meerdere bestanden te versturen. In totaal mag u ‘per keer’ 20 (!) Gigabyte aan ons sturen, verspreid over één of meerdere bestanden. Dat zou voldoende moeten zijn; ook voor video beelden.

Smartphone

Op de smartphone kunt u gebruiken maken van de gratis WeTransfer app, die te vinden is in de App Store (iOS) en Google Playstore (Android). Na installatie kunt u beelden selecteren op uw smartphone en versturen. Belangrijk voordeel is dat de beelden via de app op best mogelijke kwaliteit verzonden worden.

  • Vul bij To Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.‘ in
  • Vul bij ‘From‘ uw eigen email adres in
  • Geef bij ‘description‘ kort in waar de beelden betrekking op hebben

 

Beelden op de computer

Ga hiervoor naar https://mizzlemedia.wetransfer.com/ – het hoofdscherm verschijnt.

  • Vul bij ‘je email adres’ je eigen email adres in
  • Vul bij ‘bericht’ kort in waar de beelden betrekking op hebben

Klik nu op het ‘plus’ symbool en selecteer één of meerdere bestanden die verstuurd moeten worden. Als u meerdere bestanden heeft, hoeft u die niet eerst in een ZIP bestand o.i.d. in te pakken; dat doet Wetransfer voor u.

Klik daarna op ‘Transfer’ om de beelden daadwerkelijk in te sturen. U krijgt een bevestiging per email als het bestand verzonden is; en een tweede bevestiging als het bestand door ons gedownload is.


WeTransfer